voetbalzone

‘Hij is bij PSG altijd ondergewaardeerd en verdient veel te weinig’

Gijs Freriks11 jan 2015, 06:00
Laatst bijgewerkt: 11 jan 2015, 06:00
Advertentie

Javier Pastore neemt na bijna drieënhalf jaar misschien afscheid van Paris Saint-Germain. De middenvelder steekt de laatste weken in een uitstekende vorm en heeft aangegeven in Parijs te willen blijven, maar de onderhandelingen over een nieuw contract verlopen niet erg soepel. Dat zegt zaakwaarnemer Marcelo Simonian in de Franse pers.

voetbalzone

“Ik weet ook niet waarom het zo lang duurt. Misschien wordt Pastore niet als een belangrijke speler gezien. Kijk alleen al naar de verschillen in de hoogte van de salarissen. Pastore tekende vier jaar geleden een contract bij PSG, maar zit nu nog steeds op hetzelfde salaris. Dat is niet logisch”, aldus Simonian. “Pastore is bij PSG altijd al ondergewaardeerd. Als ze Pastore willen behouden, dan zet hij heus wel zijn handtekening.”

“Maar als ze van hem af willen, gaat Pastore na zijn contract transfervrij weg. Vorig seizoen werd hem verteld dat hij moest blijven vechten voor een basisplaats, maar hij speelde een geweldig seizoen en stond tegen Chelsea en Barcelona niet eens in de basis. Als je vertrouwen hebt in een speler moet je dat laten blijken, en niet alleen door middel van woorden. Laurent Blanc gaf toen eigenlijk aan dat hij niet in Pastore gelooft, zo simpel is het”, aldus Simonian. Pastore ligt nog tot medio 2016 vast en is al in verband gebracht met Juventus, Internazionale, AC Milan, Liverpool en Manchester United.

Bezig met laden …