voetbalzone

'Hij is Chelsea's grootste speler ooit, de club moet meer respect tonen'

Matthijs van Laar16 feb 2016, 10:51
Laatst bijgewerkt: 16 feb 2016, 10:51
Advertentie

David Luiz kan er met zijn verstand niet bij dat Chelsea heeft besloten om de samenwerking met John Terry op te zeggen. De 35-jarige stopper beschikt over een aflopend contract en kreeg onlangs te horen dat hij (voorlopig) niet in aanmerking komt voor een verlenging. “Hij is waarschijnlijk hun grootste speler ooit, de club mag wel wat meer respect tonen”, vindt de Braziliaan.

/

Luiz doet de uitlatingen in de aanloop naar het Champions League treffen tussen zijn huidige club Paris Saint-Germain en ex-werkgever Chelsea. “Het is duidelijk dat John graag bij de club wil blijven en toch wachten ze met het doen van een aanbieding. Zo behandel je zo’n grote speler niet. Een speler die een belangrijke rol speelt in de historie van de club en zo veel succes heeft gekend.”

De Braziliaanse stopper zegt ‘in verwarring’ te zijn. “John is nog altijd de beste verdediger bij Chelsea en een van de besten in Engeland, de club zou niet eens moeten twijfelen. Ik weet niet wat ik moet zeggen, deze hele situatie doet erg vreemd aan. Het is volgens mij wel duidelijk dat John een nieuw contract verdient”, aldus Luiz.

Bezig met laden …