voetbalzone

‘Hij is een bloedbak op het veld, maar wel de juiste spits voor Feyenoord’

Thijs Post04 mei 2016, 13:01
Laatst bijgewerkt: 04 mei 2016, 13:01
Advertentie

Michiel Kramer ligt regelmatig onder vuur omdat hij te weinig arbeid zou verrichten, maar de spits van Feyenoord maakt zijn doelpunten en ook in de bekerfinale kwam hij tot scoren. Voetbal International vroeg verdedigers die het aan de stok hebben gehad met Kramer hoe zij denken over de boomlange aanvaller.

/

“Michiel is een bloedbak op het veld, maar liever dát dan iemand die niet alles doet om te winnen”, zegt ADO-mandekker Tom Beugelsdijk. Volgens Beugelsdijk is Kramer buiten het veld een rustige en sociale jongen. Binnen de lijnen verandert de aanvaller in iemand die ten koste van alles wil winnen. Volgens de verdediger is Kramer de juiste spits voor Feyenoord.

Heracles-verdediger Ramon Zomer vindt Kramer ook een prima spits voor Feyenoord, al moet Zomer eerst maar eens zien dat de aanvaller volgend seizoen twintig goals maakt. De randzaken die spelen rond Kramer worden dan naar de achtergrond verdrongen. Zomer noemt Kramer in het veld ‘vervelend’ en ‘niet sympathiek’. “Al mag hij dat natuurlijk ook zijn.”

Bezig met laden …