voetbalzone

‘Hij is erg blij, want Barcelona was de enige club waar hij naartoe wilde’

Erik van Dam01 mrt 2014, 07:50
Laatst bijgewerkt: 01 mrt 2014, 07:50
Advertentie

In de nacht van donderdag op vrijdag maakte het Kroatische supertalent Alen Halilovic via zijn accounts op Facebook en Instagram bekend dat hij vanaf komend seizoen aan de slag gaat bij Barcelona. Met de transfer van zo’n negen miljoen euro komt een droom uit voor Halilovic.

voetbalzone

“Voor Barcelona spelen is altijd al zijn ambitie geweest”, zegt vader Sejad Halilovic zaterdag opgetogen tegen La Xarxa. “Alen is een groot fan van Lionel Messi en van Barcelona. Hij is nu erg blij, want Barcelona was de enige club waar hij na Dinamo Zagreb naartoe wilde. Zelf ben ik ook blij voor hem. Diverse grote Europese clubs wilden hem graag hebben, maar Barcelona was zijn enige échte optie. Met andere clubs was hij nooit bezig.”

Moeder Vanessa sluit zich aan bij de woorden van haar echtgenoot. Ook zij is erg blij voor haar getalenteerde zoon, die met 16 jaar en 101 dagen reeds zijn debuut voor Dinamo Zagreb maakte. Elf dagen later maakte de aanvallende middenvelder al zijn eerste doelpunt voor de Kroatische topclub. Twee weken later debuteerde hij als invaller in de Champions League, in het duel met Paris Saint-Germain. “We gaan met het hele gezin naar Barcelona. Alen is heel blij en ziet zijn droom werkelijkheid worden. Hij moet er keihard voor gaan werken en alles doen wat hij kan om deel te gaan uitmaken van de historie van Barcelona.”

Bezig met laden …