voetbalzone

'Hij is geen Ferguson, Wenger of Allardyce, geen belangrijke manager'

Daniel Cabot Kerkdijk13 jan 2011, 18:08
Laatst bijgewerkt: 13 jan 2011, 18:08
Advertentie

El-Hadji Diouf was de afgelopen dagen hot news in Engeland. De aanvaller van Blackburn Rovers zou afgelopen weekeinde in het FA Cup-duel met Queens Park Rangers enkele grove uitspraken hebben gedaan jegens Jamie Mackie. De aanvaller van QPR werd met een dubbele beenbreuk van het veld gedragen en Diouf zou hebben gezegd: 'Fuck you and fuck your broken leg'.

Dit leidde tot een golf van verontwaardiging en QPR-coach Neil Warnock weigerde de Senegalees 'een rat' te noemen omdat hij daarmee de diersoort zou beledigen. De hoofdrolspeler ontkent in alle toonaarden het incident. "Het spijt me zeer dat die jongen zijn been heeft gebroken, maar ik heb nooit dat gezegd. Na afloop zijn er wat woorden gevallen, meer niet. Ik heb Mackie nooit iets gezegd."

"Vraag maar aan Benjani of Ryan Nelsen", verzekert Diouf, die een flinke sneer uitdeelt aan Warnock. "Ik ben niet teleurgesteld over zijn uitspraken. Wie is Warnock? Hij is niets voor mij. Hij is geen Sir Alex Ferguson, hij is geen Arsène Wenger, hij is geen Sam Allardyce of een belangrijke trainer." De FA maar ook Blackburn Rovers zelf onderzoekt de zaak inmiddels.

Bezig met laden …