voetbalzone

‘Hij is het lichtpuntje van Man United, heeft zich briljant aangepast’

Gijs Freriks14 mrt 2016, 13:00
Laatst bijgewerkt: 14 mrt 2016, 13:00
Advertentie

Het is de vraag of Manchester United de investering in Anthony Martial ooit terug kan verdienen, maar de twintigjarige aanvaller doet het in zijn debuutseizoen uitstekend op Old Trafford. Afgelopen zondag maakte hij nog de belangrijke gelijkmaker in de bekerwedstrijd tegen West Ham United (1-1).

/

“Anthony doet het sinds zijn komst erg goed. Dat is gezien zijn leeftijd en prijskaartje erg, erg indrukwekkend. Hij is het lichtpuntje van dit seizoen. Hij is voor veel geld gekomen en was relatief onbekend, maar hij heeft zich briljant aangepast aan de Premier League”, zegt Andy Cole in United Review, het programmaboekje van the Mancunians.

Cole denkt wel dat Martial op de verkeerde positie staat: “Thierry Henry speelde bij AS Monaco op de flank en bij Arsenal ging hij in de punt spelen. Zo zal het ook met Martial gaan. Hij is bovendien een nuchtere jongen, deze gozer kan echt de top halen. Dat weet ik zeker. Als hij zich blijft ontwikkelen, gaat hij een mooie toekomst tegemoet”, aldus de oud-spits.

Bezig met laden …