voetbalzone

'Hij is intelligent, op een dag zal hij de leider van Real Madrid zijn'

Matthijs van Laar19 jun 2015, 10:35
Laatst bijgewerkt: 19 jun 2015, 10:35
Advertentie

Er wordt gespeculeerd over een vertrek van Raphaël Varane bij Real Madrid, die ontevreden is over het gebrek aan speeltijd. Manchester United zou al een eerste poging hebben ondernomen om de speler in te lijven, maar Gaël Kakuta, die donderdag werd gepresenteerd door Sevilla, is echter van mening dat Real er alles aan moet doen om Varane te behouden.

voetbalzone

De 22-jarige international speelt in de regel tweede viool achter Sergio Ramos en Pepe. Hij is het wachten op een echte kans beu. "Varane heeft alle eigenschappen die nodig zijn om in de toekomst aanvoerder van Real te worden", denkt Kakuta. "Ik ken hem erg goed. We zijn samen begonnen bij Lens en zaten naast elkaar als we naar uitduels reisden. Hij is iets jonger dan ik, maar ik heb veel goede dingen over hem gehoord."

De ex-Vitessenaar had al vroeg in de gaten dat Varane het ver kon gaan schoppen. "Bij mijn internationale debuut bij Jong Frankrijk stond hij ook in de ploeg. Op het moment dat ik hem zag, wist ik dat hij een topspeler ging worden. Ik verbaas me dan ook niet over zijn prestaties", aldus Kakuta. "Hij is een rustige en intelligente jongen, die weet wat hij doet. Op een dag zal hij de leider van Real Madrid zijn."

Bezig met laden …