voetbalzone

'Hij is naar alle waarschijnlijkheid een nachtmerrie voor alle verdedigers'

Daniel Cabot Kerkdijk03 mrt 2013, 06:55
Laatst bijgewerkt: 03 mrt 2013, 06:55
Advertentie

Luis Suárez was zaterdag wederom de uitblinker van Liverpool. Met een hattrick had de aanvaller een belangrijk aandeel in de overwinning op Wigan Athletic (0-4). De ex-speler van FC Groningen en Ajax is pas de derde speler van Liverpool die in één Premier League-seizoen minimaal 20 doelpunten maakt, na Robbie Fowler (25) en Fernando Torres (24). De teller staat inmiddels op 21 treffers.

/

"Hij kan vanuit het niets een wedstrijd beslissen", vertelde ploeggenoot en doelman José Reina na afloop van het duel in het DW Stadium. "Of het nou een doelpunt is of een assist." Stewart Downing, die de openingstreffer verzorgde, was ook vol lof over de Uruguayaan. "'Hij is naar alle waarschijnlijkheid een nachtmerrie voor alle verdedigers."

"Als Luis op het veld staat moet je altijd geconcentreerd zijn, nooit verslappen. Hij kan zomaar scoren, vanuit het niets", benadrukte de aanvaller, die wederom bijval kreeg van zijn manager. "Het is zo geweldig om met Luis te werken", claimde Brendan Rodgers. "Hij traint elke dag en wil ook elke dag trainen. Dat klinkt niet als speciaal, maar dat is het wel. Hij is hongerig, heeft geweldige kwaliteiten, rondt goed af, werkt hard en dat maakt hem world class."

Bezig met laden …