voetbalzone

'Hij is net zo veel waard als Pogba, voor dertig miljoen kopen we een salade'

Matthijs van Laar12 jan 2016, 17:32
Laatst bijgewerkt: 12 jan 2016, 17:32
Advertentie

Marco Verratti is voorlopig uitstekend op zijn plek bij Paris Saint-Germain. Zaakwaarnemer Donato Di Campli claimt dat zijn jonge cliënt binnenkort een nieuw contract zal tekenen in de Franse hoofdstad, dat hem tot medio 2020 speler van de club moet maken. Geïnteresseerde clubs die in de tussentijd tóch werk willen maken van de 23-jarige middenvelder, zullen diep in de buidel moeten tasten.

voetbalzone

Verratti, die in de zomer van 2012 voor twaalf miljoen euro overstapte van Serie B-club Pescara naar PSG, is volgens Di Campli dicht bij het verlengen van zijn verbintenis in Parijs. “De handtekening moet nog worden gezet, maar het akkoord ligt er al”, vertelt hij in Corriere dello Sport. “Hij zal nog lange tijd in Parijs blijven, in ieder geval tot 2020. Dit is al zijn vierde contractverlenging. Marco bewijst keer op keer dat hij zijn salaris waard is.”

De Italiaans international werd destijds door Carlo Ancelotti naar Frankrijk gehaald. Het feit dat de succescoach komende zomer aan de slag gaat bij Bayern München, kán gevolgen hebben voor de toekomst Verratti. “Het is daardoor eenvoudiger voor hem om naar München te gaan, dan bijvoorbeeld naar Barcelona of Madrid. Maar op dit moment is hij net als de Mona Lisa. Dertig miljoen euro? Daar kopen we een salade voor. PSG vindt Verratti net zo veel waard als Juventus voor Paul Pogba vraagt.” Dat zou neerkomen op minimaal honderd miljoen euro.

Bezig met laden …