voetbalzone

‘Hij is niet op de training gekomen en we weten niet of hij nog komt’

Erik van Dam25 jun 2013, 11:13
Laatst bijgewerkt: 25 jun 2013, 11:13
Advertentie

Shakhtar Donetsk heeft geen idee waar Henrikh Mkhitaryan op dit moment uithangt. De 24-jarige aanvallende middenvelder kende een uitmuntend seizoen bij de Oekraïense topclub en werd aan meerdere topclubs gelinkt. Er was de laatste weken sprake van serieuze en verregaande interesse van Liverpool en de officiële transfer leek een kwestie van aftellen. Inmiddels is echter alles onzeker.

/

Liverpool en Shakhtar kwamen er samen niet uit en maandag schreef Mkhitaryan op zijn eigen Facebook-pagina dat hij moe werd van alle geruchten. Hij gaf aan dat de Russische en Engelse pers zomaar verhalen schreven die nergens op sloegen en dat een eventuele transfer voorlopig nog ver weg was. Ook gaf hij aan dat hij zijn contract bij Shakhtar wellicht helemaal zou uitdienen.

De Oekraïense club zal dat nieuws kunnen waarderen, maar ondertussen weet het zelf niet waar Mkhitaryan is. Hij verscheen maandag en dinsdag niet op de training, zegt algemeen directeur Sergey Palkin in de nationale media. “Hij is niet op komen dagen en we weten niet of hij in de nabije toekomst nog komt. Hij krijgt sowieso een boete. Contact met Liverpool heeft hij niet gehad; ik weet zeker dat dat geruchten zijn. Liverpool heeft ook niet eens navraag naar hem gedaan.”

Bezig met laden …