voetbalzone

‘Hij is nu van wereldklasse, goed genoeg om voor Barcelona te spelen’

Peter Nusselder27 jan 2016, 11:48
Laatst bijgewerkt: 27 jan 2016, 11:48
Advertentie

Bij Real Sociedad speelde Claudio Bravo samen met Antoine Griezmann en de keeper van Barcelona sluit niet uit dat hij in stadion Camp Nou weer met de Frans international herenigd zal worden. De topscorer van Atlético Madrid zou in ieder geval niet misstaan bij Barça, is de mening van Bravo.

voetbalzone

De Chileense doelman verruilde de club uit San Sebastián anderhalf jaar geleden voor de Catalaanse grootmacht, de 24-jarige Griezmann maakte die zomer de overstap naar de Spaanse hoofdstad en doet het sindsdien uitstekend bij Atlético. “Hij heeft me in positief opzicht verrast. Hij heeft het goed gedaan en is snel volwassen geworden”, vertelt Bravo aan Espacio Reservado.

“Hij is nu een voetballer van wereldklasse, hij is goed genoeg om voor Barcelona te spelen”, vindt de goalie, die niettemin beseft dat Griezmann reeds in dienst is van een topclub; Atlético staat samen met de regerend kampioen eerste in de Primera División. “Ze hebben een goede trainer en geweldige spelers, het is logisch dat ze bovenin meedoen. Ze geven nooit op, dat maakt ze een lastige tegenstander.”

Bezig met laden …