voetbalzone

‘Hij kan als manager eindelijk weer ‘big players’ naar Arsenal lokken’

Gijs Freriks04 dec 2014, 19:35
Laatst bijgewerkt: 04 dec 2014, 19:35
Advertentie

Arsène Wenger heeft laten weten dat de deur bij Arsenal openstaat voor Thierry Henry en Ray Parlour denkt dat er in de aanvaller wel een goede trainer schuilgaat. De 37-jarige Fransman verklaarde maandag zijn aflopende contract bij de New York Red Bulls niet te zullen verlengen en het is nog onduidelijk wat zijn toekomstplannen zijn.

voetbalzone

Oud-middenvelder Parlour denkt dat Henry ooit weer terugkeert in het Emirates Stadium: “Ik denk ook echt dat hij op een dag de manager van Arsenal wordt, als hij dat ook wil. Hij was zo’n ongelooflijk slimme speler. Hij kwam op de teambesprekingen ook altijd met geweldige tactische tips, bijvoorbeeld over hoe we verdedigend moesten gaan staan.”

“Hij heeft ook het charisma dat bij een trainer hoort”, vervolgt Parlour in gesprek met talkSPORT. “Hij heeft bovendien een grote naam, over de hele wereld. Spelers zouden erg graag voor hem willen spelen en ik denk ook dat hij dan big players naar Arsenal kan lokken.” Henry liet vrijdag ook al weten dat hij er zeker van is dat hij ooit terugkeert bij Arsenal.

Bezig met laden …