voetbalzone

‘Hij kan de beste vleugelverdediger van de wereld worden bij Real’

Thijs Post17 aug 2015, 16:18
Laatst bijgewerkt: 17 aug 2015, 16:18
Advertentie

Real Madrid heeft liefst 31,5 miljoen euro betaald voor Danilo, die met Dani Carvajal gaat concurreren voor een plek in de basis van Real Madrid. Middenvelder Casemiro, vorig seizoen als huurling ploeggenoot van Danilo bij FC Porto, heeft hoge verwachtingen van zijn landgenoot.

voetbalzone

“Danilo is een speler die goed weet wat hij wil. Real Madrid heeft een geweldige aankoop gedaan, hij is een topspeler en een topverdediger. Ik weet zeker dat Real Madrid voor de komende tien seizoenen een topspeler heeft”, zegt Casemiro over de 24-jarige Danilo. “Hij heeft zijn kwaliteiten al laten zien bij FC Porto. Hij is international van Brazilië en hij kan de beste vleugelverdediger ter wereld worden.”

Casemiro zelf hoopt na een jaar op huurbasis bij FC Porto op een kans in Madrid. “Mijn indruk is zeer goed. Rafael Benítez is een coach die veel van je vraagt, hij probeert alles uit zijn spelers te halen. Wij antwoorden door hard te werken, we weten dat we er vanaf het eerste moment moeten staan. Real Madrid wil zo veel mogelijk prijzen winnen.”

Bezig met laden …