voetbalzone

‘Hij kan een van de grootste Manchester United-spelers aller tijden worden’

Thijs Post05 feb 2014, 12:50
Laatst bijgewerkt: 05 feb 2014, 12:50
Advertentie

Is het dieptepunt bereikt? Vrijwel iedereen is het erover eens dat voetbalgrootmacht Manchester United in de toekomst weer mee gaat doen om de prijzen, het is alleen de vraag wanneer dat precies is. Ook Harry Redknapp, tegenwoordig actief bij Queens Park Rangers, rekent erop dat de huidige nummer zeven dan de Premier League spoedig weer de hemel bestormt.

voetbalzone

“Het is zaak voor Manchester United om een goede serie neer te zetten”, geeft Redknapp te kennen via de officiële kanalen van die club. “Je kunt zien dat het gaat gebeuren, maar de komst van Juan Mata en de terugkeer van Wayne Rooney en Robin van Persie. En dat talent, Adnan Januzaj, wat een fantastische speler. Hij is geweldig, hij kan een van de grootste Manchester United-spelers aller tijden worden.”

Redknapp wijst vervolgens op de historie van the Red Devils. “Een club met een geweldige traditie en ik weet zeker dat ze weer zo sterk worden als vroeger. Ze zaten even in een dip, maar ze zijn de selectie weer aan het opbouwen en ik weet zeker dat ze sterker terugkomen”, klinkt het.

Bezig met laden …