voetbalzone

‘Hij keert terug bij Liverpool, want Napoli is niet bereid dat te betalen’

Peter Nusselder09 jun 2014, 10:04
Laatst bijgewerkt: 09 jun 2014, 10:04
Advertentie

José Manuel Reina was tijdens het afgelopen seizoen de keeper van Napoli en dat was naar tevredenheid van beide partijen. Toch is de kans klein dat de Spaanse doelman ook na de zomerstop weer onder de lat staat in Napels; Reina dient zich na het WK weer bij Liverpool te melden.

voetbalzone

De Engelse topclub, waar de 31-jarige sluitpost nog tot medio 2016 onder contract staat, verhuurde Reina het afgelopen jaar aan Napoli. Van een langer verblijf bij de nummer drie van de Serie A lijkt evenwel geen sprake voor de Spaans international, omdat de transfersom die Liverpool verlangt te hoog is. Napoli zou ruim zes miljoen euro moeten betalen om Reina definitief over te nemen.

“Het wordt voor Pepe erg lastig om in Napels te blijven”, maakt zaakwaarnemer Manuel García Quilón duidelijk in de Spaanse media. “Na de zomerstop keert hij terug bij Liverpool. Die club wil het maximale voor hem ontvangen en Napoli is niet bereid om aan de vraagprijs te voldoen.” De Italiaanse club hikt bovendien aan tegen het salaris van 86.000 euro dat Reina momenteel wekelijks opstrijkt.

Bezig met laden …