voetbalzone

‘Hij maakt het verschil voor ons en Barça, ik begrijp de kritiek op hem niet’

Peter Nusselder17 jun 2015, 09:21
Laatst bijgewerkt: 17 jun 2015, 09:21
Advertentie

Neymar is in eigen land ongekend populair en op 23-jarige leeftijd al aanvoerder van het Braziliaans elftal, maar toch is er af en toe ook kritiek op de aanvaller van Barcelona. Keeper Jefferson vindt dat onterecht en is van mening dat er in zijn vaderland te weinig waardering is voor Neymar.

voetbalzone

“Hij speelt een belangrijke rol in onze ploeg”, tekent Goal op uit de mond van de doelman van Botafogo en het Braziliaans elftal. : Hij is onze leider, onze captain. Hij is bovengemiddeld goed en maakt het verschil voor ons en voor Barcelona”, benadrukt Jefferson. “Ik snap dan ook niet dat er in Brazilië nog altijd kritiek op hem is”, maakt de 32-jarige sluitpost duidelijk.

“Neymar is een voetballer die moeilijk af te stoppen is, hij wordt een van de beste spelers aller tijden”, voorspelt de routinier. “Het is een voorrecht om samen met hem op het veld te mogen staan. We moeten ons ervan bewust zijn dat sommigen van ons het werk moeten opknappen en dat anderen kunnen schitteren. We moeten nederig erkennen dat slechts een paar spelers, met name onze aanvallers, in staat zijn om een wedstrijd te beslissen.”

Bezig met laden …