voetbalzone

‘Hij realiseert zich absoluut dat hij weggaat bij een mooie club’

Erik van Dam03 mei 2014, 18:57
Laatst bijgewerkt: 03 mei 2014, 18:57
Advertentie

Jean-Paul van Gastel werkte de afgelopen drie seizoenen in de technische staf van Ronald Koeman bij Feyenoord. Hij heeft de voorbije drie jaren ervaren als een mooie tijd en zegt het jammer te vinden, dat hij na zaterdag niet meer samen zal werken met de Zaankanter. Koeman besloot gaandeweg dit seizoen dat hij zijn contract in Rotterdam-Zuid niet meer wilde verlengen.

voetbalzone

Feyenoord respecteerde Koemans keuze en neemt dus afscheid van de coach. Van Gastel zegt tegen RTV Rijnmond dat Koeman geen moment heeft uitgestraald dat hij ‘de baas’ was en dat Van Gastel en Giovanni van Bronckhorst er waren om orders op te volgen. Zes dagen geleden nam Koeman reeds afscheid van het Legioen en dat deed de scheidend trainer wel, constateert ook Van Gastel.

“Hij realiseert absoluut dat hij weggaat bij een mooie club. Zijn band met Feyenoord zal er altijd blijven. Ronald heeft zichzelf een podium gegeven door prima te presteren met Feyenoord. Voor beiden is het een win-winsituatie. Hij heeft goed gepresteerd met Feyenoord en bovendien de club zijn gezicht terug gegeven”, geeft Van Gastel aan. Hij heeft een eerste gesprek met de nieuwe trainer Fred Rutten gehad over een rol in de staf van volgend seizoen. Dat gesprek verliep positief.

Bezig met laden …