voetbalzone

'Hij stak er bovenuit, het is geen verrassing dat hij terug gaat naar Arsenal'

Bart Kruyt02 jul 2014, 23:45
Laatst bijgewerkt: 02 jul 2014, 23:45
Advertentie

Nee, Costa Rica is niet het grootste voetballand, maar Nederland mag zijn aankomende tegenstander in de kwartfinale van het WK zeker niet onderschatten. Keylor Navas is een geweldige doelman, de kwaliteiten van Bryan Ruiz zijn ook bekend en in de voorhoede doet Joel Campbell het uitstekend. Hij lijkt in het nieuwe seizoen een kans te gaan krijgen bij Arsenal.

voetbalzone

Campbell staat al een tijdje onder contract bij the Gunners, maar kwam in het afgelopen seizoen op huurbasis uit voor Olympiacos. Daar werd hij ploeggenoot van Boban Lazic, die in januari de overstap maakte van Jong Ajax naar de Griekse topclub. "Campbell was de beste speler in de selectie van Olympiacos, dat zag ik vanaf het eerste moment dat ik daar meetrainde", zegt Lazic in gesprek met Voetbal International.

"Joel stak er echt bovenuit", blikt Lazic terug. "Hij is balvast, heeft een goed schot, een gevaarlijke dribbel en hij is dodelijk in de één-op-één situaties. Maar ook in de lucht is hij heel sterk. Hij is een complete aanvaller en daarom is het ook niet verrassend dat hij terug gaat naar Arsenal." Lazic zegt tegen de internationals van Oranje dat Campbell kort gedekt moet worden en denkt dat Stefan de Vrij de beste speler is om hem te bewaken, omdat de Feyenoorder wat beweeglijker zou zijn dan Ron Vlaar.

Bezig met laden …