voetbalzone

'Hij stormde niet op me af, maar het was intimiderend'

Thijs Post15 jan 2016, 18:58
Laatst bijgewerkt: 15 jan 2016, 18:58
Advertentie

Journalist Mikos Gouka van het Algemeen Dagblad heeft bij RTV Rijnmond gereageerd op de bedreigingen van Colin Kazim-Richards. De spits van Feyenoord sloeg dreigende taal uit richting de journalist, nadat er een kritisch stuk in het dagblad was verschenen. Volgens Gouka was Kazim-Richards niet gediend van wat Gouka over hem schreef.

voetbalzone

Volgens Gouka werd het gesprek niet inhoudelijk, maar was het eerder bedreigend. “Hij kwam niet op me afgestormd, maar het was best intimiderend”, vertelt de sportjournalist. De clubleiding heeft de zaak hoog opgenomen en heeft dus besloten om de spits uit de selectie te zetten. Gouka werd later gebeld door algemeen directeur Eric Gudde, die zei dat de clubleiding met de aanvaller in gesprek gaat.

“Ik vind het ook vervelend dat dit misschien het laatste zetje is wat hem uit de selectie zet. Maar hoe ze nu verder gaan is aan de club”, aldus Gouka. Het verhaal over de aanvaller ging over hoe er tegen Kazim wordt aangekeken binnen de club. Gouka proefde bij veel mensen bij Feyenoord ‘dat er iets speelt’. Het incident rond zijn persoon ziet de journalist als bevestiging.

Bezig met laden …