voetbalzone

‘Hij verdient alle credits en kan de Sir Alex Ferguson van Real worden’

Gijs Freriks24 dec 2014, 21:25
Laatst bijgewerkt: 24 dec 2014, 21:25
Advertentie

Sir Alex Ferguson zwaaide 26 jaar lang de scepter bij Manchester United en won met die club onder meer dertien landstitels, het WK voor clubteams en twee keer de Champions League. Luka Modric denkt dat Carlo Ancelotti het in zich heeft om bij Real Madrid net zo geliefd te worden als Ferguson dat was op Old Trafford.

voetbalzone

“Ancelotti verdient alle credits. Hij is ook na het vertrek van Ángel Di María en Xabi Alonso altijd rustig gebleven en daarmee heeft hij veel mensen geholpen”, zegt de middenvelder in een interview met Sportske Novosti. “Hij kan nog jaren de trainer van Real blijven, net zoals Ferguson bij United.” Ancelotti leidde Real vorig seizoen naar de eindzege in de Champions League en onlangs werd ook het club-WK in Marokko winnend afgesloten.

De Madrilenen waren in de finale met 2-0 te sterk voor San Lorenzo en Modric hoopt dat de prijzenkast verder gevuld kan worden. “Ik denk dat Real de eerste club kan worden die de Champions League twee jaar achter elkaar wint. De grootste concurrenten? Bayern München, Chelsea , Barcelona en Atlético Madrid”, aldus Modric.

Bezig met laden …