voetbalzone

'Hij vertelde iedereen dat hij naar Liverpool ging, maar er is geen bod geweest'

Bart Kruyt17 aug 2012, 15:50
Laatst bijgewerkt: 17 aug 2012, 15:50
Advertentie

Fulham begint zaterdag zonder Clint Dempsey aan het nieuwe seizoen in de Premier League. De aanvaller is een van de betere spelers in de selectie van the Cottagers en fit als een hoentje, maar volgens Martin Jol zit de Amerikaan niet met zijn hoofd bij Fulham. Jol bevestigt vrijdagmiddag dat Dempsey een transferverzoek heeft ingediend en dus wil vertrekken.

/

De 29-jarige aanvaller heeft nog een eenjarig contract bij Fulham en leek op weg naar Liverpool, toen op de website van de clubeigenaren van the Reds per abuis viel te lezen dat Dempsey de nieuwe aanwinst van de club was. Dat is echter alweer ruim een maand geleden en de Amerikaan staat nog altijd bij Fulham onder contract. De ploeg van Jol begint de nieuwe competitie zaterdag tegen Norwich City, maar Dempsey zal niet bij de wedstrijdselectie zitten.

"Clint zit niet met zijn gedachten bij deze club, hij wil vertrekken", zei Jol. "Ik zou hem graag willen behouden, maar ik denk dat het onmogelijk is. Clint heeft tegen iedereen gezegd dat hij naar Liverpool ging en ik dacht dat het snel afgerond zou worden. Maar de waarheid is dat Liverpool nooit een bod heeft uitgebracht. Dat vind ik bijna beschamend."

Brendan Rodgers, de nieuwe hoofdtrainer van Liverpool, heeft toegegeven dat hij Dempsey graag wil hebben: "Dan lijkt het me logisch dat dit wordt gevolgd door een bod, maar dat is er nooit geweest", aldus Jol. "Misschien komt Liverpool alsnog langs, dat weet ik niet. Ik weet alleen dat wij Clint niet voor een schijntje zullen laten vertrekken."

Bezig met laden …