voetbalzone

‘Hij voert serieuze gesprekken met Manchester City, we wachten af'

Daniel Cabot Kerkdijk19 jul 2015, 07:29
Laatst bijgewerkt: 19 jul 2015, 07:29
Advertentie

Patrick Roberts lijkt de volgende zomerse versterking van Manchester City te worden. Fulham en the Citizens zijn tot een vergelijk over een transfersom van ruim zeven miljoen euro gekomen, exclusief een variabel bedrag van maximaal acht miljoen euro. De veelbelovende vleugelaanvaller van achttien jaar is inmiddels in onderhandeling met the Citizens.

voetbalzone

Roberts, die ook door Liverpool en Manchester United wordt begeerd, diende onlangs een formeel transferverzoek in. “Er zijn ontwikkelingen, dat klopt”, zo stelt Fulham-manager Kit Symons. “Hij voert serieuze gesprekken met Manchester City. We moeten afwachten hoe dat afloopt. Hij heeft een transferverzoek ingediend en staat nog maar een jaar onder contract.”

“We willen onze beste spelers behouden en aan de toekomst denken, maar soms beland je op een punt dat je een beslissing moet nemen in het belang van de club. Het is mooi als je ruim vijftien miljoen euro kan ontvangen.” Roberts, die in 2013/14 bij Fulham in de Premier League debuteerde, heeft tot dusver 22 officiële duels voor the Cottagers gespeeld. Manchester City versterkte zich afgelopen week met Raheem Sterling en Fabian Delph

Bezig met laden …