voetbalzone

‘Hij was bijna van PSG, want die club bood bijna 65 miljoen euro’

Gijs Freriks08 okt 2016, 12:08
Laatst bijgewerkt: 08 okt 2016, 12:08
Advertentie

Julian Draxler liet in augustus weten weg te willen bij VfL Wolfsburg, maar de clubleiding gaf geen toestemming voor een transfer en de 23-jarige aanvallende middenvelder legde zich daar uiteindelijk ook bij neer. Fabio Parisi denkt echter dat de Duitser volgend seizoen zeker ergens anders speelt.

/

De Italiaan was als tussenpersoon betrokken bij de onderhandelingen tussen Juventus en Schalke 04 in de zomer van 2015. De club uit Turijn bood 20 tot 22 miljoen euro, maar Draxler vertrok uiteindelijk voor minimaal 35 miljoen naar die Wölfe. “Wolfsburg heeft sterke eigenaren, maar jammer genoeg willen alle goede spelers uiteindelijk weg uit de Bundesliga. Zo was Draxler in de zomer dicht bij een transfer naar Paris Saint-Germain, dat bijna 65 miljoen euro had geboden”, aldus Parisi.

“Draxler gaat aan het einde van het seizoen sowieso weg bij Wolfsburg. Hij was ook al graag naar Juventus gegaan, want daar zou hij de ideale trequartista zijn voor trainer Massimiliano Allegri. Nogmaals: Draxler gaat weg, maar het is nog onduidelijk of Juventus nog altijd geïnteresseerd is”, besluit de agent in een interview met Tuttosport. Draxler heeft bij Wolfsburg nog een contract tot medio 2020.

Bezig met laden …