voetbalzone

‘Hij weet zelf ook niet waarom hij zo gek doet, dat is het frustrerende’

Gijs Freriks10 okt 2016, 09:35
Laatst bijgewerkt: 10 okt 2016, 09:35
Advertentie

Serge Aurier lijkt zich opnieuw in de nesten te hebben gewerkt. De rechtsachter van Paris Saint-Germain vierde zondag zijn doelpunt voor Ivoorkust tegen Mali met een degoutant gebaar: hij haalde zijn hand als een mes over de keel. De viering werd breed uitgemeten op de sociale media en mogelijk kan Aurier een straf verwachten.

/

Clément Chantôme, voormalig middenvelder van PSG, begrijpt niet waarom de 23-jarige Aurier het gebaar maakte. “We hebben allemaal in koor geroepen dat hij met dit soort dingen moest stoppen. Ik heb de wedstrijd tegen Girondins Bordeaux met hem bekeken en vroeg aan hem waarom hij steeds dat soort gekke dingen doet. Hij weet zelf ook niet waarom en dat is het frustrerende”, aldus de 29-jarige Chantôme.

“Hij is een erg aardige persoonlijkheid, maar hij is ook nog jong. Na het hele gebeuren rondom die Periscope-video wist hij dat hij de club veel pijn had gedaan”, besluit de enkelvoudig international van Frankrijk in een interview met beIN Sports. Het management van Aurier heeft aan L’Équipe overigens al laten weten dat Aurier niemand kwaad wilde doen en dat niet overal van alles moet worden achter gezocht. PSG heeft nog niet gereageerd.

Bezig met laden …