voetbalzone

‘Hij wilde mij niet op een dergelijke manier aan Barcelona verkopen’

Daniel Cabot Kerkdijk03 mrt 2016, 20:12
Laatst bijgewerkt: 03 mrt 2016, 20:12
Advertentie

Nolito werd maandenlang met een winterse overgang naar Barcelona in verband gebracht, maar tijdens de transfermarkt van januari kwam het niet tot een overstap. De 29-jarige aanvaller van Celta de Vigo erkent dat zijn voormalig werkgever concrete interesse toonde. De manier van betalen zinde Celta-voorzitter Carlos Mouriño echter niet.

/

“Barcelona wilde in januari een deel van de transfersom betalen en de rest in juni. De voorzitter zei dat hij mij niet op zo’n manier aan Barcelona wilde verkopen”, erkende Nolito in gesprek met Radio Marca. “Hij zei dat hij niet gek was. En ik ging akkoord. Als Barcelona mijn transferclausule had betaald, had ik geen andere keuze. Maar ik ben hier hoe dan ook gelukkig.”

Nolito ontkent dat hij geprobeerd heeft om een vertrek uit Vigo te forceren. “Dat de club mij een straf had opgelegd, dat ik net deed of ik geblesseerd was. Er is echt onzin gezegd en geschreven. Ik wil naar het EK en daarom wil ik elke week spelen. Ik had aanbiedingen uit Engeland, China, Rusland, Dubai… Ik ben echter gelukkig bij Celta en ik wil naar het EK. Een nieuw contract? Dat zou niet gek zijn. De onderhandelingen liggen stil. Ik weet niet wat er gaat gebeuren. De club is het niet eens met een commissie voor mijn zaakwaarnemer.”

Bezig met laden …