voetbalzone

‘Hij wordt de nieuwe Messi; niet hij moet groeien, maar de trainer zelf’

Peter Nusselder25 aug 2015, 12:10
Laatst bijgewerkt: 25 aug 2015, 12:10
Advertentie

Voorzitter Maurizio Zamparini van Palermo sprak louter lovende woorden over Paulo Dybala toen de aanvaller nog voor zijn club speelde en dat is nog altijd zo nu de Argentijn de overstap heeft gemaakt naar Juventus. De preses snapt niet dat Dybala nog geen vaste waarde is bij de Oude Dame.

voetbalzone

De regerend kampioen ging afgelopen weekend tijdens de eerste speelronde in de Serie A in eigen huis verrassend onderuit tegen Udinese (0-1) en de zomeraanwinst moest het doen met een invalbeurt; trainer Massimiliano Allegri liet zich ontvallen dat Dybala ‘nog moet groeien’ en koppelde Mario Mandzukic in de voorhoede aan Kingsley Coman. Zamparani denkt er het zijne van.

“Als er iemand moet groeien bij Juve dan is dat de coach, niet Dybala”, laat de Palermo-voorzitter weten aan La Gazzetta dello Sport. “Allegri is net als alle andere Italiaanse trainers; hij denkt dat hij invloed kan hebben op de wedstrijd, maar hij begrijpt niet dat je getalenteerde spelers los moet laten. Ik steun Dybala, want ik heb bij Palermo nog nooit zo’n goede voetballer gezien. Binnen twee of drie jaar kan hij de nieuwe Lionel Messi worden.”

Bezig met laden …