voetbalzone

‘Hij wordt onderschat, hij is een van de beste Engelse spelers aller tijden’

Peter Nusselder07 jan 2016, 09:57
Laatst bijgewerkt: 07 jan 2016, 09:57
Advertentie

Hoewel de verdedigende middenvelder niet altijd een opvallende rol speelt, heeft Everton-trainer Roberto Martínez heel goed in de gaten hoe belangrijk de 34-jarige Gareth Barry voor zijn ploeg is. Volgens de Spanjaard zijn er maar weinig betere spelers in Engeland geweest dan Barry.

voetbalzone

De controleur was woensdag tijdens de met 2-1 gewonnen Capital One Cup-wedstrijd tegen zijn ex-club Manchester Cityverantwoordelijk voor de assist bij de winnende treffer van Romelu Lukaku en Martínez is vol lof over zijn routinier. “Barry is een van die spelers die worden onderschat”, vertelt de coach van the Toffees in de Engelse media.

“De grote reden dat er bij ons zo veel jonge spelers zijn die het goed doen, is in mijn ogen dat er leiders als Barry zijn. Ik heb nog nooit een voetballer gezien die zo ongelooflijk professioneel is. Voor mij is hij een van de beste Engelse spelers aller tijden. Hij kan dit seizoen het aantal van 600 Premier League-wedstrijden bereiken”, onderstreept Martínez de ervaring van de voormalig Aston Villa-middenvelder, die 53 interlands speelde.

Bezig met laden …