voetbalzone

‘Hij zou de perfecte aankoop zijn voor Paris Saint-Germain’

Gijs Freriks01 jun 2015, 12:14
Laatst bijgewerkt: 01 jun 2015, 12:14
Advertentie

Laurent Blanc heeft bevestigd interesse te hebben in Paul Pogba. “Ik denk dat hij een perfecte aankoop voor Paris Saint-Germain zou zijn. We zijn geïnteresseerd, maar zijn niet de enigen en hij is ook niet gratis”, zegt de trainer bij BeIN Sports.

voetbalzone

Pogba wordt al maanden in verband gebracht met een vertrek bij Juventus, maar het is de vraag of PSG wel een kans maakt op de komst van de Fransman. L’Equipe meldde vorige week dinsdag namelijk dat de 22-jarige international gaat kiezen tussen Barcelona en Real Madrid. La Stampa schreef later dat Real al een bod op Pogba heeft uitgebracht, maar dat bericht werd middels een officieel statement al gauw tegengesproken door de Spanjaarden.

Blanc wacht rustig af wat er gaat gebeuren: “Veel teams willen hem hebben, maar misschien blijft hij wel bij Juventus. Of misschien verkoopt Juventus hem wel aan een grote club en blijft hij nog even op huurbasis in Turijn. Hij heeft veel opties en dat is goed voor hem en zijn zaakwaarnemer. Als Juventus hem verkoopt, zou dat in financieel opzicht natuurlijk wel een goede deal zijn”, aldus Blanc.

Bezig met laden …