voetbalzone

Hirving Lozano wees zomerse aanbiedingen af: ‘Stap voor stap’

Yanick Vos02 sep 2018, 21:55
Laatst bijgewerkt: 02 sep 2018, 21:55
Advertentie

Hirving Lozano heeft de afgelopen transferperiode diverse aanbiedingen afgewezen. De Mexicaanse aanvaller van PSV speelde zich vorig seizoen al in de kijker bij diverse clubs en na het WK werd hij zelfs met clubs als Barcelona en Real Madrid in verband gebracht. De 23-jarige aanvaller laat in gesprek met de NOS weten dat hij geen overhaaste transfer wil maken en het proces stap voor stap wil doorlopen.

Lozano kwam vorig jaar voor circa acht miljoen euro over van Pachuca en kende een goed debuutseizoen in Eindhoven. Er was interesse voor de Mexicaans international, zo bevestigt hij. Lozano erkent dat hij deze zomer meerdere aanbiedingen heeft gehad. "Eerlijk gezegd wel, maar zo'n proces moet je stap voor stap doorlopen", aldus Lozano.

De PSV-aanvaller vond de tijd voor een transfer nog niet rijp. “Ik bespreek dat soort dingen altijd met mijn familie en adviseurs. We hebben besloten om alles rustig aan en stap voor stap te doen”, klinkt het. “We moeten hard blijven werken en ervan genieten. We hebben een geweldig team. We werken allemaal hard en gaan ervoor. Nu worden we op de proef gesteld en zullen we zien hoe we als team presteren. We zullen allemaal tot het uiterste gaan.”

Een paar dagen voor het sluiten van de transfermarkt wist PSV Érick Gutiérrez aan te trekken. Lozano kent de aankoop goed en speelde een belangrijke rol in de komst van zijn vriend. "Het is mooi dat het gelukt is om hem hierheen te halen. Ik hoop dat het goed uitpakt. Hij is een grote speler en zal hier zeker goed presteren. Ze hebben mij ook gevraagd wat ik van hem vond. Ik heb er enigszins op aangedrogen om hem hierheen te halen. Gelukkig hebben ze hem kunnen kopen en nu is hij hier."

Bezig met laden …