voetbalzone

Hleb: 'De kans dat ik bij Stuttgart blijf is welgeteld nul procent'

Daniel Cabot Kerkdijk28 feb 2010, 09:33
Laatst bijgewerkt: 28 feb 2010, 09:33
Advertentie

Alexander Hleb vertrekt aan het einde van het lopende seizoen definitief bij VfB Stuttgart. De door Barcelona aan de Bundesligist verhuurde middenvelder liet daar na afloop van de competitiewedstrijd tegen Eintracht Frankfurt (2-1 winst) geen twijfel over bestaan. "De kans dat ik bij Stuttgart blijf is welgeteld nul procent."

/

Over hoe het nu verder moet met zijn loopbaan kon de international uit Wit-Rusland niets zeggen. "Daar gaat Barcelona over, de beslissing ligt bij hen. We hebben enkele positieve gesprekken gehad." De voormalig speler van Arsenal sluit niet uit dat hij komend seizoen tijdelijk of definitief voor een andere club in Duitsland speelt.

Hleb is niet tevreden over het aantal speelminuten bij die Schwaben en haalde tegen Eintracht opnieuw niet het einde van de wedstrijd. "In mijn contract staat waarschijnlijk dat ik maar zestig minuten spelen mag", grapte Hleb. "Maar goed, in de optiek van de trainer speelt het team zonder mij veel beter."

"Ik heb geen problemen met Christian Gross. Ik heb wel een gesprek met hem gehad, maar dat heeft niks opgeleverd." Gross wil niet dieper op materie ingaan. "Ik ga met alle spelers even goed om. Ik wil wedstrijden winnen, en ook met Alex." Het contract van Hleb in Barcelona loopt medio 2012 af.

Bezig met laden …