voetbalzone

Hleb: 'Ik weet zeker dat we kansen krijgen, maar het wordt lastig'

Bart Kruyt15 mrt 2010, 13:43
Laatst bijgewerkt: 15 mrt 2010, 13:43
Advertentie
/

Aleksandr Hleb keert woensdag terug op bekende grond. De middenvelder van VfB Stuttgart, die dit seizoen wordt gehuurd van Barcelona, probeert in het Camp Nou zijn broodheer uit te schakelen. “We zullen er alles aan doen om daar te winnen”, beloofde Hleb op de website van de UEFA.

Dankzij het gemaakte uitdoelpunt (1-1) heeft Barcelona de beste papieren om de volgende ronde te bereiken, maar Hleb weigert te geloven dat Stuttgart al zo goed als uitgeschakeld is. “We wisten vooraf al dat het lastig zou worden, omdat Barcelona één van de beste teams ter wereld heeft”, zei de Wit-Rus. “Maar we hebben nog een kleine kans. Ik weet zeker dat we mogelijkheden zullen krijgen in Spanje, maar het is belangrijk dat we achterin geconcentreerd zijn en weinig weggeven.”

Hleb weet echter dat hij er veel over kan zeggen, maar dat Barcelona op een goede dag simpelweg te sterk is voor Stuttgart. “Ze spelen het mooiste voetbal van de wereld en iedere speler heeft het in zich om de wedstrijd te beslissen”, zei de middenvelder. “We kunnen ons niet alleen focussen op Messi, maar moeten ook rekening houden met Ibrahimovic, Xavi, Iniesta, Henry en de anderen. Het wordt een lastige avond, maar we gaan ons best doen.”

Bezig met laden …