voetbalzone

Hleb ligt na onschuldige neusoperatie al dagen in ziekenhuis

Peter Nusselder27 mei 2010, 14:32
Laatst bijgewerkt: 27 mei 2010, 14:32
Advertentie

Aleksandr Hleb verblijft al enkele dagen in het ziekenhuis. De door Barcelona aan VfB Stuttgart verhuurde middenvelder onderging een onschuldige neusoperatie en mocht vervolgens weer naar huis. Daar nam de Wit-Rus echter een heet bad, wat een ontsteking en hoge koorts tot gevolg had. De voetballer moest daarop naar de spoedeisende hulp.

Inmiddels is de Wit-Russisch international wel weer zodanig hersteld, dat hij het hospitaal naar verwachting aan het eind van de week weer mag verlaten. "Het gaat langzaamaan weer wat beter met me", laat Hleb weten in Kicker. Naar aanleiding van zijn blessuregevoeligheid in het afgelopen seizoen onderging hij een algehele medische check-up.

Het resultaat daarvan was dat de middenvelder zich liet opereren aan zijn neus, die hij al twee keer gebroken heeft, en dat hij zijn verstandskiezen heeft laten trekken. "Ik had altijd fysieke problemen, het is goed mogelijk dat die daarmee te maken hadden", denkt de Wit-Rus. Na de zomerstop meldt Hleb zich weer in Barcelona, waar hij nog tot medio 2012 onder contract staat.

Bezig met laden …