voetbalzone

Hodgson biedt excuses aan na bekerblamage Liverpool

Bart Kruyt23 sep 2010, 07:40
Laatst bijgewerkt: 23 sep 2010, 07:40
Advertentie

Liverpool is toch al niet erg goed aan het seizoen begonnen en kreeg woensdagavond een nieuwe domper te verwerken. The Reds verloren in de Carling Cup van vierdeklasser Northampton Town, dat na een 2-2 remise de strafschoppen won en daarmee voor een enorme bekerstunt zorgde. Roy Hodgson bood zijn excuses aan bij de supporters.

/

De coach zag David Ngog en Nathan Eccleston strafschoppen om zeep helpen. “De fans die aanwezig waren hadden ongetwijfeld verwacht dat we zouden winnen en dat gevoel had ik zelf ook”, zei Hodgson. “Maar het mocht niet zo zijn. We hebben niet het gewenste niveau gehaald, misschien alleen in het laatste kwartier van de verlenging. Maar dat is niet voldoende.”

“Er is niets dat ik kan zeggen om de fans beter te laten voelen”, vervolgde Hodgson. “Zij hebben dezelfde wedstrijd gezien als ik, dus ze zullen niet minder teleurgesteld zijn. Er bestaan geen excuses als je wordt uitgeschakeld door een team dat veel lager speelt dan jij. Natuurlijk speelden we met een B-elftal en daarmee namen we een risico, maar ook dit team had moeten winnen.”

Bezig met laden …