voetbalzone

Hodgson complimenteert Fulham met keuze voor Hughes als opvolger

Erik van Dam30 jul 2010, 08:01
Laatst bijgewerkt: 30 jul 2010, 08:01
Advertentie

De clubleiding van Fulham heeft er volgens Roy Hodgson goed aan gedaan om Mark Hughes aan te stellen als nieuwe hoofdtrainer. Donderdag maakten The Cottagers bekend dat zij de 46-jarige Welshman hadden gecontracteerd als opvolger voor Hodgson, die de wijk nam naar Liverpool. “Een verstandige keuze”, zo zei Hodgson over de man die de leiding krijgt over zijn voormalige spelersgroep.

/

“Ik ben blij voor hem en voor Fulham”, verwoordde Hodgson. “In mijn ogen is Mark een zeer goede manager, die zichzelf al meerdere keren heeft bewezen. Het is goed dat Fulham voor zo’n ervaren trainer heeft gekozen. Ik denk ook dat Mark het er naar zijn zin zal hebben, want het is een fantastische club met geweldige mensen en uitmuntende spelers. Ik wens hem alle geluk, maar niet teveel als hij tegen ons speelt”, sprak Hodgson knipogend.

Voor Hughes is de job in Londen zijn vierde baan in het betaald voetbal, sinds hij zijn actieve carrière beëindigde. De coach begon als bondscoach van Wales en werkte daarna drieënhalf jaar als hoofdverantwoordelijke bij Blackburn Rovers. Vervolgens was hij anderhalf jaar werkzaam bij Manchester City, dat hij ondanks de vele aankopen geen prijs wist te bezorgen.

Bezig met laden …