voetbalzone

Hodgson: ‘Het zou leuker zijn geweest als Al-Fayed aardig was gebleven’

Daniel Cabot Kerkdijk05 aug 2010, 09:57
Laatst bijgewerkt: 05 aug 2010, 09:57
Advertentie

Roy Hodgson kan zich niet vinden in de woorden van Mohamed Al-Fayed. Waar de eigenaar van Fulham dinsdag de naar Liverpool vertrokken Hodgson ervan betichtte gebruik van zijn goedheid te hebben gemaakt, laat de trainer donderdag in de Engelse media weten dat niet hij maar Al Fayed aan de basis staat van hun beschadigde relatie.

/

De 77-jarige Al Fayed beschuldigde Hodgson ervan misbruik te nemen van zijn goedheid door de club in de steek te laten. “Roy heeft een groots team neergezet waarmee hij goede resultaten haalde, maar helaas heeft hij gebruik van ons gemaakt en is hij vertrokken op het eerste moment dat daar een kans voor kwam. Toch wens ik hem het beste en Liverpool ook”, zo liet Al Fayed weten.

Hodgson zelf denkt daar echter heel anders over. “Hij (Al Fayed, red.) wilde niet dat ik ging vertrekken en dacht dat ik dat ook niet zou doen. Maar voor een trainer was dit een unieke kans. Ik hield van Fulham. Mijn geluk is dat de staf, spelers en bestuurders mijn besluit wel begrepen. Ik ben teleurgesteld dat de relatie met Al-Fayed nu flink is verzwakt. Het zou leuker zijn geweest als hij wat aardigere dingen had gezegd, maar dat is nu eenmaal niet het geval. Ik zal er gewoon mee moeten leven.”

Bezig met laden …