voetbalzone

Hodgson niet gerust op goede afloop

08 mei 2008, 22:19
Laatst bijgewerkt: 08 mei 2008, 22:19
Advertentie
Fulham-trainer Roy Hodgson is bang dat de vroegtijdige viering van het lijfsbehoud, afgelopen zondag na de overwinning op Birmingham (2-0), nog wel eens tegen de ploeg kan werken in de uitwedstrijd tegen Portsmouth.

“Door die viering drong het goed tot ons door, dat het voor de supporters ontzettend belangrijk is dat we ons handhaven. Maar wat me dwarszit is dat ik vind dat we de overwinning eigenlijk niet verdienden. Natuurlijk is het prachtig dat de supporters ons op feestelijke wijze onthaalden, maar nu ligt er wel een extra druk op de ploeg.”

“Het kan nog steeds gebeuren dat we het niet halen. Het is dus een groot risico om op de zaken vooruit te lopen,” aldus Hodgson tegen de BBC. Op de laatste speeldag van de Premier League staat Fulham één plek boven de degradatiezone, omdat de ploeg een beter doelsaldo heeft dan concurrent Reading.

Als Fulham degradatie weet te ontlopen, zou dat een opmerkelijke ontsnapping uit de gevarenzone betekenen. Vier weken geleden, leek handhaving nog ver weg voor de ploeg van Hodgson, maar door drie overwinningen in de laatste vier wedstrijden, heeft Fulham alles weer in eigen hand.
Bezig met laden …