voetbalzone

Hodgson optimistisch over inzetbaarheid Zamora en Duff in finale

Peter Nusselder11 mei 2010, 20:24
Laatst bijgewerkt: 11 mei 2010, 20:24
Advertentie

Trainer Roy Hodgson van Fulham is hoopvol over de inzetbaarheid van zijn aanvallers Bobby Zamora en Damien Duff in de finale van de Europa League tegen Atlético Madrid, aanstaande woensdag in Hamburg. “Ze hebben gisteren getraind en dat was zeer, zeer positief”, liet de oefenmeester dinsdag weten op de persconferentie.

/

Zamora staat al bijna twee weken buitenspel met een blessure aan zijn achillespees, terwijl Duff problemen heeft met zijn beenspieren. Zamora was met acht treffers erg belangrijk voor zijn club in de Europa League, waarin Fulham net na de zomerstop in de derde voorronde begon en woensdag de finale speelt. Voor de Londense club is het de eerste Europese finale in de clubgeschiedenis.

Hogdson hoopt de eindstrijd dan ook winnend af te sluiten en is optimistisch over het herstel van zijn spits en buitenspeler. “Hopelijk kunnen ze nog een keer trainen en dan zullen we zien wat de reactie is. Tot nu toe hebben ze volgens mij nog geen enkele reactie gehad, dus ik hoop dat ze vanavond (dinsdag, red.) kunnen trainen en morgen beschikbaar zijn.”

Bezig met laden …