voetbalzone

Hodgson trots op Manager Award: 'Mooiste prijs uit mijn loopbaan'

Bart Kruyt11 mei 2010, 08:11
Laatst bijgewerkt: 11 mei 2010, 08:11
Advertentie

Roy Hodgson staat voor de Europa League-finale tegen Atlético Madrid, maar heeft de grootste prijs uit zijn loopbaan naar eigen zeggen reeds te pakken. De manager van Fulham werd maandagavond door de trainers uit de hoogste vier Engelse divisies benoemd tot trainer van het jaar. “Er is geen betere beloning in het voetbal te bedenken”, reageerde Hodgson.

/

In de competitie presteerde Fulham met een twaalfde plek niet eens zo bijzonder goed, maar de prestatie in Europa vergoedde veel voor de managers die hun stem lieten horen. “Wanneer je collega’s zich zo positief over je uitspreken, dan kan je alleen maar dankbaar zijn”, reageerde Hodgson. “Dit is zonder meer de mooiste prijs uit mijn loopbaan.”

Woensdag hoopt de trainer desondanks zijn prijzenkast te kunnen uitbreiden met de Europa League. Voor Fulham wordt de finale de 63e wedstrijd van het seizoen. “In de vele voorgaande wedstrijden hebben we laten zien over voldoende kwaliteiten te beschikken”, zei Hodgson. “Ik hoop dat we dit ook in de 63e wedstrijd kunnen laten zien.”

Bezig met laden …