voetbalzone

Hodgson vertelt geïnteresseerde clubs dat Zamora niet te koop is

Bart Kruyt05 jan 2010, 08:59
Laatst bijgewerkt: 05 jan 2010, 08:59
Advertentie

Bobby Zamora beleeft een uitstekend seizoen bij Fulham. De 28-jarige Engelse spits maakt steeds meer indruk bij de Londense club en lijkt dan ook een prooi voor verschillende clubs in de komende transferperiode. “Er zijn maar weinig type spelers zoals Bobby die in de Premier League spelen”, benadrukt trainer Roy Hodgson tegenover verschillende Engelse media.

/

Zamora scoorde dit seizoen elf maal en schoot in de laatste zeven duels zes keer raak. In zijn eerste seizoen bij The Cottagers scoorde de aanvaller nog maar viermaal in een volledig seizoen. Hodgson benadrukt nogmaals dat spitsen als Zamora zeldzaam zijn. “Vroeger hadden we veel bonkige grote spitsen, maar de laatste jaren ontbreken er veel targetmen zoals Bobby.”

De oud-trainer van Internazionale waarschuwt wel dat geïnteresseerde partijen Zamora niet zomaar kunnen ophalen. “Aan de clubs die een bod doen zullen we zeggen dat hij niet te koop is. We willen hem hier graag houden en hopen ook dat Zamora hier wil blijven.” Eerder al liet zowel trainer Hodgson als collega-aanvaller Andy Johnson weten dat de 28-jarige aanvaller een kans verdient in de Engelse WK-selectie van bondscoach Fabio Capello.

Bezig met laden …