voetbalzone

Hodgson vond Juventus niet beter, maar een stuk effectiever

Bart Kruyt12 mrt 2010, 07:08
Laatst bijgewerkt: 12 mrt 2010, 07:08
Advertentie

Fulham dreigt de volgende tegenstander te worden die haar Waterloo vindt tegen Juventus. De ploeg uit Turijn was donderdag met 3-1 te sterk voor de opponent uit Londen en deed daardoor goede zaken in de strijd om een ticket voor de volgende ronde. Roy Hodgson, coach van Fulham, denkt echter dat zijn ploeg de achterstand nog wel weg kan poetsen: “Ik vond ons namelijk zeker niet minder.”

/

Na afloop sprak de trainer soortgelijke woorden als Martin Jol na de wedstrijd tussen Ajax en Juventus. “Ik vond Juventus niet beter voetballen, maar ze waren erg effectief”, sprak Hodgson. “Bovendien scoren ze twee keer uit een corner. De grootste teleurstelling voor ons is dat we terugkwamen tot 2-1, maar daarna niet de gelijkmaker wisten te maken. 3-1 is geen fijne uitgangspositie.”

Het geloof in een goed resultaat is echter nog zeker aanwezig. “We hebben goed meegevoetbald en hoeven ons absoluut niet te schamen voor deze nederlaag”, zei Hodgson. “Het is een bittere pil die we moeten slikken en dan heb ik het vooral over het derde doelpunt, dat in mijn ogen onnodig was. Met 2-1 waren wij de winnaars geweest, maar nu zal het nog moeilijk worden.”

Bezig met laden …