voetbalzone

Hodgson vreest na Barry ook Lampard thuis te moeten laten

Bart Kruyt30 mei 2012, 15:00
Laatst bijgewerkt: 30 mei 2012, 15:00
Advertentie

Roy Hodgson dreigt opnieuw een middenvelder te verliezen voor het aankomende EK. Scott Parker viel al geblesseerd uit, Gareth Barry is ook niet helemaal fit en Frank Lampard is sinds woensdag ook een twijfelgeval voor de eindronde in Oekraïne en Polen. De middenvelder van Chelsea raakte tijdens een training van de Engelse nationale ploeg geblesseerd aan zijn dijbeen.

/

Vooralsnog is de ernst van de blessure onduidelijk, maar Lampard vreest serieus voor het missen van het EK. De Engelse voetbalbond FA laat weten dat er donderdag een MRI-scan gemaakt zal worden en daaruit moet blijken of Lampard moet afhaken of niet. Hodgson heeft Liverpool-middenvelder Jordan Henderson alvast gezegd dat hij stand-by moet blijven staan.

De 33-jarige Lampard speelde tot dusver negentig interlands voor de nationale ploeg en hoopt dat aantal spoedig te kunnen uitbreiden. Engeland speelt op het EK tegen Frankrijk (11 juni), Zweden (15 juni) en Oekraïne (19 juni) en aankomende zaterdag spelen the Three Lions op Wembley nog een vriendschappelijke interland tegen België.

Bezig met laden …