voetbalzone

Hodgson wordt gefileerd: ‘Hij is saai, met Mourinho hadden ze gewonnen’

Gijs Freriks14 jun 2016, 11:10
Laatst bijgewerkt: 14 jun 2016, 11:10
Advertentie

De nationale ploeg van Engeland begon met een teleurstellend 1-1 gelijkspel tegen een zwak Rusland aan het EK en Roy Hodgson mag zich het puntenverlies aanrekenen, zo vertelt enkelvoudig international en Rangers FC-middenvelder Joey Barton in een interview met de Daily Mirror.

/

De 33-jarige Barton vindt de 68-jarige bondscoach ‘geen leider’: “Jij zou hem ook niet volgen, of wel? Hij is niet energiek. Hij is niet iemand bij wie je denkt: ‘wow, voor hem zou ik graag willen spelen!’. Hij geeft je dat gevoel niet. Hij is saai. Hij zuigt de energie uit je omdat hij een piekeraar is. Vergelijk hem eens met José Mourinho. Als Mourinho Engeland had getraind, dan hadden ze dat duel makkelijk gewonnen. Dus ja, ik maak mij zorgen om Engeland.”

“Rusland miste zijn beste spelers en was daardoor een gemiddelde ploeg, dus als Engeland het serieus had genomen, dan hadden ze de wedstrijd volledig kunnen domineren. In de rust verloren ze de grip. Ze kwamen uit de kleedkamer en ze waren gewoon shit. Wat is er dan gezegd in de rust door de bondscoach? Dat vraag ik mij dan echt af. Ik heb geen hoge pet op van de manager Roy. Ik geloof gewoon niet in hem”, besluit Barton.

Bezig met laden …