voetbalzone

Hoeness kwaad op kritische Sammer: ‘In Dortmund lachen ze zich dood’

Peter Nusselder16 sep 2013, 09:45
Laatst bijgewerkt: 16 sep 2013, 09:45
Advertentie

Hoewel Bayern München ‘gewoon’ met 2-0 van Hannover 96 won, had sportief directeur Matthias Sammer kritiek op de ploeg van trainer Josep Guardiola. Volgens Sammer was er sprake van een plichtmatige overwinning en mag er meer verwacht worden van Bayern. Voorzitter Uli Hoeness is het echter niet met hem eens en wil vooral dat de lat dit seizoen niet te hoog wordt gelegd in München.

/

Hoeness laat aan Kicker en BILD weten dat men bij Bayern voorzichtig moet zijn. “We moeten allemaal oppassen. Als wij eraan meedoen dat we telkens verder en hoger willen, dan kan dat gevaarlijk worden. Nadat we vorig seizoen drie prijzen pakten is de druk van buiten al enorm hoog, dat hoeven wij intern niet ook nog eens een keer te versterken”, maakt de preses van der Rekordmeister duidelijk

“Je krijgt zo bijna het gevoel dat we ons voor een 2-0 zege moeten verontschuldigen”, vervolgt Hoeness. Borussia Dortmund, dat tot nu toe alle vijf wedstrijden in de Bundesliga heeft gewonnen, staat bovenaan en heeft een voorsprong van twee punten op de titelverdediger. “In Dortmund lachen ze zich dood”, doelt Hoeness op de interne onrust in Zuid-Duitsland, die in zijn ogen totaal niet nodig is.

Bezig met laden …