voetbalzone

Hofland en Ooijer moeten op Cyprus duo gaan vormen bij Larnaca

Bart Kruyt28 jul 2010, 08:08
Laatst bijgewerkt: 28 jul 2010, 08:08
Advertentie
/

André Ooijer en Kevin Hofland staan voor een samenwerking bij AEK Larnaca. Laatstgenoemde is niet meegereisd met Feyenoord naar Portugal omdat hij op het punt staat een transfer naar vermoedelijk Cyprus af te ronden en ook Ooijer is nog in beeld bij Jordi Cruijff, die technisch directeur is bij Larnaca. Voor Ooijer bestaat volgens AD/Sportwereld meer interesse, maar hij wil graag naar Cyprus.

De 36-jarige verdediger is transfervrij sinds zijn gedwongen vertrek bij PSV; voor de 31-jarige Hofland zal Larnaca wel een transfersom moeten betalen. “Voor de financiële positie van de club is het natuurlijk goed”, zei Mario Been vanuit Portugal. “Maar van mij hoeft hij absoluut niet weg. Of het rond komt, weet ik niet. Maar het feit dat hij niet is meegereisd, geeft aan dat het serieus is.”

Voordat Hofland bij Larnaca in beeld kwam, probeerde Cruijff eerst Rob Wielaert naar Cyprus te halen. De overgang van de Ajax-verdediger ketste echter af wegens de salariseisen van de op een zijspoor belandde mandekker. Om diezelfde reden haakten er ook al enkele andere clubs af voor Wielaert.

Bezig met laden …