voetbalzone

Hofland scoort voor vierde keer op rij, maar in verkeerde doel

Erik van Dam04 dec 2010, 19:13
Laatst bijgewerkt: 04 dec 2010, 19:13
Advertentie

AEK Larnaca moet de titelaspiraties voorlopig weer even in de ijskast stallen. De Cypriotische club, die getraind wordt door Ton Caanen, ging zaterdagavond bij nota bene de hekkensluiter van het eiland, AEP Paphos. De nummer laatst won met 1-0, doordat Kevin Hofland in de tweede helft een eigen treffer op zijn naam schreef. Hij had hiervoor juist drie keer op rij gescoord.

De laatste weken maakte AEK Larnaca een opmars in de competitie, tot de tweede plaats aan toe. Met een negende zege in dertien duels zou APOEL Nicosia zich zorgen moeten gaan maken, maar zover kwam het niet. Larnaca gaf collectief niet thuis en verloor voor het eerst sinds 27 oktober weer eens. Middenvelder Stefanos Voskaridis schoot op doel en Hofland verlengde ongewild.

De komende weken moeten aantonen of Larnaca nog in staat is een bedreiging te vormen voor de nummer één van Cyprus. Omonia Nicosia, Apollon Limassol en Doxa zijn de eerstvolgende tegenstanders voor Danny Schenkel, Edwin Linssen, Gregoor van Dijk en Hofland.

Bezig met laden …