voetbalzone

Hofs kijkt uit naar AEL Limassol: ‘Ik hoopte op een avontuur’

Erik van Dam21 jun 2010, 15:10
Laatst bijgewerkt: 21 jun 2010, 15:10
Advertentie

Nicky Hofs (27) zette drie dagen geleden zijn handtekening onder een tweejarig contract op Cyprus bij AEL Limassol. De middenvelder verlaat Vitesse, waar hij de afgelopen twee seizoenen speelde. In gesprek met Voetbal International zegt Hofs enorm uit te kijken naar de nieuwe periode in zijn profloopbaan. “Ik heb er ontzettend veel zin in.”

/

“Ik hoopte op een buitenlands avontuur en met AEL Limassol heb ik precies gekregen wat ik wilde”, laat Hofs tevreden weten. “Vorige week werd ik door mijn zaakwaarnemer Louis Laros gebeld dat een club op Cyprus concreet was. Vervolgens ben ik een paar dagen op het eiland geweest. Voordat ik tekende, wilde ik de omstandigheden met mijn eigen ogen zien.”

Hofs was onder de indruk van hetgeen hij aantrof bij zijn nieuwe werkgever. “Ik was blij verrast", zegt hij. "Het weer is er fantastisch, en alles eromheen was goed geregeld. Limassol werd het afgelopen seizoen vijfde in de competitie en kwam tot de halve finale om de beker. Ik heb ontzettend veel zin in dit mooie avontuur.”

Bezig met laden …