voetbalzone

Hoge verwachtingen in Oost-Londen: ‘Ze passen uitstekend bij elkaar’

Gijs Freriks14 jun 2015, 13:44
Laatst bijgewerkt: 14 jun 2015, 13:44
Advertentie

Het contracteren van Slaven Bilic is een goede zet geweest van West Ham United. Dat zegt Igor Stimac, die net als Bilic vroeger bij the Hammers speelde en met de nieuwe manager van de Londenaren in de nationale ploeg van Kroatië voetbalde. “Ze passen uitstekend bij elkaar”, zegt Stimac in de Sunday People.

voetbalzone

“Slaven kent de club en de atmosfeer die hier heerst en de fans hielden van hem toen hij er speler was”, zegt de 47-jarige Stimac, tegenwoordig trainer van NK Zadar. “Hij is een slimme jongen. Hij weet dat hij enkele goede aankopen moet doen, spelers moet halen die een goede trap in de benen hebben, en dan komt het goed. Ik denk niet dat het veel uitmaakt dat hij als coach geen Premier League-ervaring heeft.”

“Hij kent de competitie en de spelers, dus waarom zou het niet goed moeten komen? Het enige wat hij in zijn eerste jaar moet doen, is de fans vermaken en zorgen dat West Ham in het linkerrijtje eindigt. Het grootste probleem voor Slaven is dat de Europa League erg vroeg begint, dus daar moet hij rekening mee houden”, aldus Stimac. West Ham United verzekerde zich via het Fair Play-klassement van een ticket voor de eerste voorronde van de Europa League.

Bezig met laden …