voetbalzone

Holden tekent ondanks tackle De Jong langdurig contract bij Bolton

Bart Kruyt30 sep 2010, 12:23
Laatst bijgewerkt: 30 sep 2010, 12:23
Advertentie

Stuart Holden kan toch langer bij Bolton Wanderers. De middenvelder kreeg in de eerste helft van dit kalenderjaar de kans om zich te laten zien bij de Engelse club, maar leek een contract te kunnen vergeten toen hij zijn onderbeen brak na een tackle van Nigel de Jong. Donderdagmiddag heeft Holden echter alsnog voor 3,5 jaar getekend.

/

De 25-jarige Amerikaan toonde zich daar erg gelukkig mee: “Ik kan me geen betere club wensen. Ik heb van de manager (Owen Coyle, red.) de kans gekregen om mezelf te bewijzen en daar ben ik hem heel erg dankbaar voor. Het vertrouwen dat hij in mij heeft getoond heeft me erg goed gedaan.”

Holden kwam in januari al transfervrij over van over van Houston Dynamo en kreeg een halfjaar de tijd om een contract in de wacht te slepen. Na één competitiewedstrijd brak hij echter zijn been in een vriendschappelijke interland tussen Nederland en Amerika, na een forse tackle van De Jong. Hij leek een langer verblijf bij Bolton dan ook te kunnen vergeten, maar kon donderdag toch tekenen.

Bezig met laden …