voetbalzone

Holloway traint te hard en ziet Harewood met hamstringblessure afhaken

Thijs Post25 nov 2010, 15:26
Laatst bijgewerkt: 25 nov 2010, 15:26
Advertentie

Blackpool kan ongeveer zes weken geen beroep doen op Marlon Harewood. De aanvaller kampt met een blessure aan zijn hamstring en liep de kwetsuur op in een training in de aanloop naar het Premier League-duel met Bolton Wanderers, zaterdag. Manager Ian Holloway zegt dat hij zijn spits te veel heeft belast tijdens de oefensessie en trekt het boetekleed aan.

/

“Ik wilde hard trainen en het ging te lang door”, verklaart Holloway. “Het is mijn schuld.” Harewood zelf weet wanneer het gebeurde. “We trokken een aantal sprintjes en toen schoot het in mijn hamstring. Ik kan het niet geloven want ik voelde me prima en speelde ook goed. Ik ben geen blij man op het moment, maar ik zal doorgaan en hopelijk kan ik snel weer terugkeren.”

De 31-jarige Harewood speelde dit seizoen elf competitiewedstrijden in het shirt van Blackpool, waarin hij vijf treffers wist te produceren. In het verleden speelde hij bij onder meer Nottingham Forest, West Ham United en Aston Villa. Deze zomer tekende hij voor twee seizoenen bij Blackpool.

Bezig met laden …