voetbalzone

Holman snoert critici de mond: ‘Je moet het tegendeel bewijzen’

Peter Nusselder24 jun 2010, 10:28
Laatst bijgewerkt: 24 jun 2010, 10:28
Advertentie

Brett Holman heeft een haat-liefdeverhouding met de Australische fans, maar de aanvallende middenvelder van AZ en Australië hoopt dat de kritiek verstomt nu hij op het WK tweemaal gescoord heeft. “Je krijgt altijd commentaar van alles en iedereen”, weet Holman, “maar ik heb altijd mijn best gedaan”, vertelt de Australiër na afloop van de wedstrijd tegen Servië aan de verzamelde pers.

/

“Je wilt altijd voor iedereen presteren, maar zo nu en dan krijg je gewoon kritiek. Daar moet je dan maar mee omgaan en het tegendeel bewijzen”, reageert de 26-jarige Australiër op de juiste wijze. “Ik heb altijd alles gegeven in elke wedstrijd die ik voor mijn land heb gespeeld, en ik ben er blij mee dat ik deze doelpunten heb kunnen maken in de laatste twee wedstrijden op het WK.”

Binnen de selectie voelt de AZ-speler zich dan ook voldoende gewaardeerd. “Ik denk dat ik erbij hoor, ik maak deel uit van het team en van deze groep, de sfeer was geweldig dit toernooi en ik heb me altijd op mijn gemak gevoeld bij de andere spelers.” Ook trainer Pim Verbeek is lovend over de onvermoeibare middenvelder. “Ik ben altijd een fan geweest van Brett Holman, ik heb altijd gevonden dat hij zeer belangrijk is voor de ploeg.”

Bezig met laden …